Höst och allt känns självklart

Publicerad: 30/9, 2021

Märkligt hur allt bara faller på plats, som om det alltid varit där och allt känns självklart. För en månad sedan visste jag inte så mycket om hösten och jobbade för fullt för nya uppdrag, nu är dagarna fyllda.

Jag är glad och tacksam över mina tidigare uppdrag som får fortsätta och där jag kan arbeta mer långsiktigt. Det känns bra för att jag är en del av de team, ett team som finns kvar och där vi kan utvecklas tillsammans i flera delar över tid. 

Det är också spännande med nya uppdrag i skolans värld, där jag bli utmanad och där jag behöver lära mig nya saker i mötet med elever, pedagoger och personal i en helt ny organisation. Allt ifrån att kliva in under någons sjukskrivning och direkt arbeta "hands on" till att arbeta åt en kommuns vuxenutbildning med alla uppdrag digitalt. 

Andra uppdrag har möjliggjorts, som att samarbeta med arbetsgivare och arbetstagare som har eller precis fått en diagnos. Vad det innebär för den enskilda individen men också för medarbetare och arbetsgivare och att mötas i ett gemensamt ansvar. Ett ansvar som innebär utvecklade kunskaper, kartläggning av behov och att skapa tillgänglighet i arbetsmiljön. I ett utvecklingsarbete framåt skapa rätt förutsättningar som bygger på styrkor med förmågan att se möjligheter. 

Variationen i uppdragen är stor, det är det som gör att jag tycker det är så otroligt kul och det som ger motivation och energi. Jag vill fortsätta att vara en tillgång för andra och bidra till att göra skillnad för fler. 

/ Cissi ???? ????

Se alla nyheter »